facebook
mini facial
Reinigen + analyse, een keuze uit; een scrub, masker of een massage. Mee-eters verwijderen, epileren of harsen van de wenkbrauwen en dagverzorging.
€ 18,50
basis facial
Reinigen + analyse, dieptereiniging, mee-eters verwijderen, epileren of harsen van de wenkbrauwen, een masker, massage van gelaat/hals/schouders en dagverzorging.
€ 33,50
uitgebreide facial
Reinigen met het borstelapparaat + analyse, dieptereiniging met vapozone, mee-eters verwijderen, epileren of harsen van de wenkbrauwen, cupping 'Bellabac'i, een masker van het gelaat, massage hals en schouders, pakking decollete, nek en dagverzorging.
€ 43,50
luxe facial
Reinigen met het borstelapparaat + analyse ,AHA enzymatische peeling, dieptereiniging met vapozone, mee-eters verwijderen, epileren of harsen van de wenkbrauwen,masker gelaat en massage schouders en nek met extra drukpunten. Een masker/pakking decollete en massage gelaat met extra drukpunten, cupping 'Bellabaci, ampul met ionophonese apparaat en daverzorging met dag make-up.
€ 49,50
Liftbehandeling
Reinigen, AHA enzymatische peeling, mee-eters verwijderen. Epileren of harsen wenkbrauwen. Seashells massage en oogpakking. Ampul met iontophonese apparaat en dagverzorging.
€ 22,50
summer feelings /warming wintertime facial
Reinigen en analyse met vapozone/cooldamp. Epileren of harsen wenkbrauwen. Massage hotstones of sea shells. Een masker cooling of infrarood en dagverzorging.
€ 38,50
Bellabaci cupping (deelbehandling)
Reinigen en analyse, cupping en manuele bindweefselmassage, pakking infrarood/cooling, creme/dagverzorging. (Deze behandeling verbetert uw doorbloeding., verstevigd uw huid en versoepelt uw spieren)
€ 22,50
Ogenbehandeling
Ogenreiniging, sea shells massage en manuele massage, oogpakking en oogverzorging.
€ 13,50
wimperpermanent (excl. kleuren € 13,00)
Niet schadelijk voor de ogen. Deze behandeling duurt 45 minuten en geeft de wimpers een krul zonder een wimpertang te gebruiken. inclusief kleuren van de wimpers.
€ 18,00

Brow bar behandeling
Vormbepaling, kleuren wenkbrauwen, harsen of epileren van de wenkbrauwen. knippen van te lange haartjes. Make-uppen met uitleg voor thuis.

€ 13,50


Er zijn ook andere combinatie- of deelbehandelingen mogelijk. U kunt hiervoor meer informatie aanvragen door ons te bellen op telefoonnummer +31(0)6 - 11 04 54 07 of door ons een E-mail te sturen. Graag 24 uur van te voren afbellen van een gemaakte afspraak, anders zijn wij genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.